Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

DİCAPRİO 24 FARKLI KİŞİLİĞİ OYNAYACAK!

Hem de tek filmde! Ne dersiniz bu kez Oscar alır mı?



Birden fazla kez Oscar'a aday olan ve son dönemde özellikle Rihanna ile ilişkisiyle konuşulan İtalyan asıllı Amerikalı aktör Leonardo DiCaprio,  hayatının en zor işine adım atıyor. The Hollywood Reporter'ın haberine göre, Shutter Island'daki (Zindan Adası) performasının göz önünde bulundurulduğunu düşündüğümüz DiCaprio gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanacak olan The Crowded Room'un başrolünü alacak.

Daniel Keyes'in 1981 yılında çıkan bigoyrafi niteliğindeki kitabı The Minds of Billy Milligan'dan uyarlanacak olan film, 24 ayrı alt benliğe sahip Milligan'ın şok edici hikayesini anlatacak.

Billy Milligan, çoklu kişilik bozukluğundan muzdarip olan ve tarihte ilk kez bu hastalık sebebiyle ceza almayan isim olarak tanınıyor. Ruhunda erkek, kadın, yetişkin ve çocuk olmak üzere 24 ayrı karakteri taşıyan tarihe adını yazdırmış olan Billy Milligan, karakterlerinden birkaçının gerçekleştirdiği cinayetler ve tecavüzler sonrası yakalanmış ve hastalığı ortaya çıkınca idamdan kurtulmuştu.

İşte DiCaprio da bu birbirinden ilginç ve çoğunlukla cani kişiliklerin hepsini canlandıracak. Şimdiye kadar defalarca aday gösterildiği En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ını bu 24 karakterden birinin artık alması gerek diye düşünüyoruz!


Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?