Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute
Farkımız Var Hadise
Başı dertten kurtulmuyor yüreğin
Bu kaçıncı tokadı bize feleğin
Zar tutmayı seçti maalesef onlar
Biz dürüstçe oynadık yemin ederim

Güvendiğim çınar da duvar da çürükmüş
Allah'ım içimde ne çok şey birikmiş
Ondan gelecek yarar da zarardan beter
Vicdanıyla kalsın Sayın Çokbilmiş

Bizim de sınırımız, bir sabrımız var
Çizgiyi geçene müsaademiz yok
Bizim de bir farkımız, sabrımız var
Sınavı geçene bir tek sözümüz yok

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

KARNAVAL RADYOLARI ÇOCUKLARIN KONTROLÜNDE!

23 Nisan’da gün boyu Karnaval radyolarının tüm programlarını çocuklar hazırlıyor ve sunuyor.



Karnaval Media Group, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çok farklı bir organizasyon ile kutluyor. 23 Nisan’da gün boyu tüm Karnaval radyolarının programlarını çocuklar hazırlıyor ve sunuyor.

Karnaval.com'da ise 23 Nisan boyun kullanıcılara, tasarım ve içerikleri tamamen çocuklara yönelik bir platform sunuluyor.

23 Nisan’da Karnaval radyolarında kontrol tamamen çocuklarda olacak. Dinleyiciler, radyo anonslarından haberlere, radyo şovlarından hava durumuna tüm radyo içeriklerini çocukların sesinden dinleyecek ve onların seçtiği müzik listelerine ulaşacaklar.

Dünyanın en çok dinlenen 7. online radyo platformu olan Karnaval.com’da 23 Nisan, eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek ve herkese, her yerde dünya standartlarında ücretsiz eğitim sağlamak amacıyla kurulan Khan Academy Türkçe'nin desteğiyle bu sene bambaşka kutlanacak.

Radyo yayınlarının yanı sıra eğlenceli haber ve video içeriklerinin adresi olan Karnaval.com’da tüm haber içerikleri ve web site tasarımı gün boyu çocuklara yönelik olarak düzenlenecek.

Karnaval Media Group ailesi olarak, geleceğin mimarı olduklarını düşündüğümüz tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz



Khan Academy Türkçe Hakkında:
Khan Academy, eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek ve herkese, her yerde dünya standartlarında ücretsiz eğitim sağlamak amacıyla kurulmuş dünyanın en büyük ve alanında lider kar amacı gütmeyen organizasyonudur. Khan Academy, her yaştan kullanıcı için ölçeklendirilebilir ve kişiselleştirilebilir ücretsiz online öğrenim materyalleri (interaktif alıştırmalar, uygulamalı egzersizler, eğitici videolar, gösterge panosu analizleri, öğretmen araçları gibi) sunmaktadır. Son iki yıl içerisinde, Khan Academy üzerinden 512 milyon ders videosu izlenmiş, 3 milyar egzersiz yapılmıştır. Şu anda ayda 13 milyon kullanıcı Khan Academy’den faydalanmakta ve her gün 4 milyon alıştırma sorusu cevaplanmaktadır. Khan Academy temel seviye matematikten üniversite seviyesi biyoloji ve sanat tarihi gibi geniş bir yelpazede eğitim materyali sunmaktadır.

Benzer Haberler

  • CAN BONOMO'DAN PANDEMİ SONRASI İLK KONSER!
    MüzikCAN BONOMO'DAN PANDEMİ SONRASI İLK KONSER!Can Bonomo, pandemi nedeniyle ara verdiği canlı performanslarına 7 Ağustos Bodrum Antik Tiyatro ve 8 Ağustos Çeşme Açıkhava yaz konserleri kapsamında tekrar başlıyor.
    CAN BONOMO'DAN PANDEMİ SONRASI İLK KONSER!
  • HANDE YENER'DEN SEVENLERİNE MÜJDE
    MüzikHANDE YENER'DEN SEVENLERİNE MÜJDEHande Yener hayranlarının merakla beklediği 20.yılına özel Carpe Diem albümünü iki parçaya böldü.
    HANDE YENER'DEN SEVENLERİNE MÜJDE
  • ZİYNET SALİ’DEN YAZA ÖZEL SİNGLE
    MüzikZİYNET SALİ’DEN YAZA ÖZEL SİNGLEBaşarılı isim Ziynet Sali, 'Kalbim Tatilde' single'ını sevenleriyle buluşturdu.
    ZİYNET SALİ’DEN YAZA ÖZEL SİNGLE
  • KAŞ’TA KLİP!
    MüzikKAŞ’TA KLİP!Soner Arıca’nın geçtiğimiz hafta müzikseverlerle buluşturduğu, söz ve müziği kendisine ait ‘Çözelim Düğümü’ single’ı kliplendi.
    KAŞ’TA KLİP!
  • ‘KİMİSİ ADIMI HATIRLAMAZ, DİNLE HATIRLANIR…’
    Müzik‘KİMİSİ ADIMI HATIRLAMAZ, DİNLE HATIRLANIR…’'Dinle' şarkısıyla 1997 yılında Eurovision’da ülkemizi temsil eden ve üçüncü olan Şebnem Paker yıllar sonra o süreci anlattı.
    ‘KİMİSİ ADIMI HATIRLAMAZ, DİNLE HATIRLANIR…’
  • SEZEN AKSU’DAN SİMGE’YE UĞUR HEDİYESİ
    MüzikSEZEN AKSU’DAN SİMGE’YE UĞUR HEDİYESİPop müziğin başarılı temsilcilerinden Simge, 5 Ağustos’ta gerçekleşmesi planlanan Harbiye konseri öncesi Sezen Aksu’dan uğur hediyesi aldı.
    SEZEN AKSU’DAN SİMGE’YE UĞUR HEDİYESİ
icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?