Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
player_minimize
btn_menu_close Nüans Yasin Keleş
Çok uzun zamandır, sahte tavırlar
Bir vurdum durmazsın
Ayrılık zor değil, İnce bir nüans var
Nasılsa anlarsın be güzelim gün gelir yaşarsın

Üzülme tatlım ne sen ilktin
Ne de ben son olacak
Şarkılar sozlerisozu.com var
Sonunda zaten herkes bir gün ettiğini bulacak

Üzülme boşver ne sen ilktin
Ne de ben son olacak
Şarkılar sozlerisozu.com var
Seni bilmem benim için her şey güzel olacak
btn_menu_close Yasin Keleş
Sanatçı biyografisi çok yakında burada!
SÜPER FM
saniye sonra kapanacak.

 

Karnaval Media Group gizlilik haklarınıza önem verdiği için, aşağıda belirtilen şu ilkelere uyar:

Karnaval Media Group, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“6698 Sayılı Kanun”) ve ilgili mevzuattan doğan yasal yükümlülüğü çerçevesinde, kullanıcılarının kişisel bilgi ve verilerini (“Kişisel Veri”) yarışma, promosyon veya sair olay ve durumlar kapsamında talep edebilir. Kişisel Veri, kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgi anlamına gelir. Karnaval Media Group ile paylaştığınız kişisel veriler, işbu Gizlilik Haklarınız’ın kabulü ile vermiş olduğunuz açık rızanıza istinaden, Karnaval Media Group tarafından gerekli tedbirler alınarak işlenir ve saklanır. Karnaval Media Group'a tarafınızca verilen Kişisel Veri'leriniz kullanılabilir ve karnaval.com’un yeni özellikleri, hizmetleri ya da ürünleri hakkında size zaman zaman bilgi ve belge gönderilebilir.

İşbu Gizlilik Haklarınız ile 6698 Sayılı Kanun kapsamında kişisel verilerinizin toplanmasına, saklanmasına, işlenmesine, kullanılmasına, yurtiçine ve yurtdışına aktarımına izin verirsiniz. Paylaştığınız ve/veya paylaşacağınız kişisel verileriniz, Karnaval Media Group ve tüm iştirakleri, bağlı ortaklıkları ile, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz yurt içi ve/veya yurt dışındaki üçüncü taraflarla paylaşılabilecek olup, bu paylaşıma açık rızanızı vermektesiniz.

Bilgisayarınızın Web tarayıcı yazılımının (browser) dosyalarının içine ‘cookie' adında bir metin dosyası yerleştirilebilir. Cookie'nin kendisi, hakkınızda Kişisel Bilgi içermese de, Site'nin tarafınızdan nasıl kullanıldığı hakkında bilgilerle, Site'ye bilerek ve özellikle verdiğiniz bilgilerin, Site tarafından ilişkilendirilmesini olanaklı kılar.

Eğer 6698 Sayılı Kanun ve ilgili sair düzenlemeler çerçevesinde, işlenen kişisel verilerinizin neler olduğu, işletme amacı doğrultusunda kullanılıp kullanılmadığı konuları hakkında bilgi almak, yurt içi veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri öğrenmek, eksik veya yanlış işlenen kişisel verileriniz söz konusu ise veya işlenen kişisel verilerinizde herhangi bir değişiklik olması durumunda bu verilerinizi değiştirmek ve güncellemek, bu durumun kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesi yönünde talepte bulunmak ister veya Site'nin bu ilkelere uymadığını düşünürseniz, [email protected] adresinden elektronik posta ile, 0212 368 62 00 numarasından telefon ile veya Maslak Mahallesi A.O.S. 55.Sok. No:2 Aksoy Plaza Kat: 2 Sarıyer/İstanbul adresinden posta ile  Karnaval Media Group’a ulaşabilir ve bilgi verebilirsiniz.

Bu durumlarda sorunun çözülmesi veya tarafınıza gerekli bilginin verilmesi için ticari açıdan mantıklı tüm çaba 6698 Sayılı Kanun ve ilgili sair mevzuat çerçevesinde Karnaval Media Group tarafından sarf edilir.

 

Kişisel Verilerin Silinmesi, Yok Edilmesi, Anonim Hale Getirilmesi

Karnaval Media Group ile paylaştığınız ve/veya paylaşacağınız kişisel verileriniz, işlenmiş olmasına rağmen, 6698 Sayılı Kanun kapsamında işlenmesini gerektiren sebep ve amaçların ortadan kalkması halinde resen veya talebiniz üzerine Karnaval Media Group tarafından silinir, yok edilir veya anonim hale getirilir.

 

Resmi Makamlarla Kişisel Veri Paylaşımı

Karnaval Media Group, üyelik, kullanım ve sair yollarla tarafınızca paylaşılan kişisel verilerinizi ve trafik bilgilerinizi, güvenliğiniz ve Karnaval Media Group’un yasalar karşısındaki yükümlülüğünü ifa etmesi amacıyla, örnek olarak sayılmak ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere suçla mücadele, devlet ve kamu güvenliğinin tehdidi ve benzeri durumlarda yasal olarak bu bilgileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum ve kuruluşları ile paylaşabilir.

 

İzinsiz Kullanım Hallerinde İhbar ve Bildirim

Telif hakları hususunda yapılacak izinsiz kullanım ile ilgili ihbar ve bildirimler [email protected] adresine yapılabilir. İhbar ve bildirimler karşısında Karnaval Media Group derhal söz konusu ihbarları değerlendirip araştırır ve gerekli gördüğü her türlü tedbiri alır ve işlemleri başlatır.

 

Uygulanacak Hukuk

İşbu web sitesi (işbu web sitesi üzerinden link verilen üçüncü kişilere ait web siteleri hariç) Karnaval Media Group tarafından kontrol ve idare edilmektedir. İşbu web sitesine erişim sağlamanız veya web sitesini kullanmanız halinde web sitesinin içeriği ile ilgili ve sizin erişim ve kullanımınızla ilgili hususlarda çıkacak sorunların çözümünde uygulanacak hukuk Türk Hukuku olup, İstanbul Merkez Mahkemeleri ve İcra Daireleri münhasır yetkili kılınmıştır.

 

Değişiklikler

Karnaval Media Group, işbu Gizlilik Hakları’nda her zaman değişiklik yapabilir. Bu değişiklikler, yeni Gizlilik Hakları’nın “www.karnaval.com” sitesine eklenmesiyle birlikte derhal geçerlilik kazanır.

 

Diğer

Bu anlaşma, T.C. yasalarına uygun olarak, hiçbir yasal tezata yer verilmeden yürütülecektir. Eğer bu anlaşmanın herhangi bir maddesi, yasadışı, geçersiz ya da herhangi bir nedenden ötürü yasal açıdan uygulanamaz durumdaysa, o halde söz konusu madde bu anlaşmadan çıkarılabilir sayılacak ve geriye kalan maddelerin geçerliliğini ve yasal açıdan uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.