Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

JoyTürk
saniye sonra kapanacak.

Arkas Trio

ARKAS TRİO

Arkas Trio

2011 yılında kurulan ve Türkiye’deki ilk kurumsal trio olan Arkas Trio, ilk konserlerinden itibaren ortaya koyduğu evrensel düzeydeki performans ve yorumlarıyla müzik otoritelerinde ve dinleyicilerde hayranlık uyandırdı.

Türkiye’nin tüm büyük festivallerinde (İstanbul, Ankara, İzmir ve Mersin Uluslararası Müzik Festivalleri) vermiş olduğu konserlerle büyük başarı kazanan Arkas Trio, İstanbul Devlet Senfoni ve Bilkent Senfoni Orkestraları eşliğindeki konserlerinde de büyük yankı uyandırdı.

Yurt dışında ilk kez Berlin Adlon’da Türk-Alman iş dünyasının düzenlediği özel bir gecede sahne alan Arkas Trio; yorumladığı klasik repertuvarın yanı sıra az bilinen oda müziği eserlerini de ortaya çıkarmayı kendisine misyon edindi.

Başarılı geçen konser sezonlarının ardından, değerli besteci Kamran İnce'ye Arkas Trio için özel beste siparişi verildi. Arkas Trio'ya özel bestelenen “Fortuna Sepio Nos” adlı eserin dünya prömiyeri Ocak 2014’te İstanbul Süreyya Operası’nda gerçekleşti.

Arkas Trio kurulduğu yıldan itibaren verdiği başarılı konserlerin yanı sıra birçok eserin Türkiye prömiyerlerini seslendirmesiyle de ilgi topladı. Ankara’da Başkent Akademik Orkestra eşliğinde Martinu Üçlü Konçertosu ve İzmir’de Fazıl Say’in ‘Space Jump’ adlı triosunun Türkiye prömiyerlerini gerçekleştirdi.

Konserlerindeki sıradışı performansları ve tematik repertuarları ile dikkat çeken Arkas Trio; İzmir Santa Maria Kilisesi'nin 19. yüzyıl yapımı olan yaklaşık 50 yıldır kullanılmayan kilise orgunun Arkas Holding tarafından gerçekleştirilen restorasyonunun ardından; dünyaca ünlü organist Prof. Johannes Geffert’in kilise orgunu çalarak eşlik ettiği iki konserde konuklara unutulmaz anlar yaşattı.

Arkas Trio Albümleri

ŞU AN ÇALAN SANATÇILAR

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?