Karnaval kullanıcılarına güvenli ve etkin bir web sitesi hizmeti sunabilmek için çerez kullanmaktadır. Konuyla ilgili daha detaylı bilgiye ulaşmak için lütfen Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları'na tıklayınız.
Şifreni unuttuysan eposta adresini yaz, hemen yenisini yollayalım.
Karnaval dinleyen kazanıyor! Üye girişini yap, dinlemeye başla sıralamanı yükselt! Unutma ki daha çok Karnaval Para kazanabilmen, sıralamada öne geçebilmene bağlı.
Dinleye dinleye kazanmaya devam etmek için güncellenen katılım koşullarını onaylaman yeterli!
Aylık Sıralaman
Bu Ay Kazanılan Yıldız:
-
Henüz puanın yok.
Nasıl kazanacağını görmek için "Nasıl Yıldız Toplarım?" başlığına tıkla!
Hesabına yıldız yağdır ve toplam yıldızlarını arttırarak üst sıralara çık. Ay sonundaki sıralamaya göre ne kadar üst sıralamadaysan o kadar çok Karnaval Para kazan, dilediğince harca!
Bu Aya Ait Puanların
Alışveriş Kataloğu'ndan alışverişe başlamak için aşağıda yer alan Kişisel Verileri Koruma, Aydınlatma Metni'ni onaylaman yeterli.
1991 yılında kurulan Amerikalı alternatif rock müzik grubu.
Hakkında: - Grupta; Adam Duritz, David Bryson, Charlie Gillingham, Dan Vickrey, David Immerglück, Jim Bogios ve Millard Powers yer almaktadır. - Müzik kariyerleri 1993 yılında yayımladıkları "August and Everything After" isimli albümle başlamıştır. Albüm Nirvana'nın NEvermind albümünden bu yana ilk kez, en hızlı satan albüm olmuştur. - 1996'da "Recovering the Satellites" ve 1999'da "This Desert Life" albümleri platin, 2002'de çıkardıkları "Hard Candy" ise altın plak kazanmıştır. - "Shrek 2" filminde kullanılan "Accidentally in Love" 2004 Akademi Ödülleri'nde aday gösterilmiştir. - 2014 yılında "Somewhere Under Wonderland" adlı albümleri piyasaya çıkmıştır. - Grubun parçaları birçok filmde, film müziği olarak kullanılmıştır.
İlk Albüm: August and Everything After İlk Single: Mr. Jones