Karnaval kullanıcılarına güvenli ve etkin bir web sitesi hizmeti sunabilmek için çerez kullanmaktadır. Konuyla ilgili daha detaylı bilgiye ulaşmak için lütfen Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları'na tıklayınız.
Şifreni unuttuysan eposta adresini yaz, hemen yenisini yollayalım.
Karnaval dinleyen kazanıyor! Üye girişini yap, dinlemeye başla sıralamanı yükselt! Unutma ki daha çok Karnaval Para kazanabilmen, sıralamada öne geçebilmene bağlı.
Dinleye dinleye kazanmaya devam etmek için güncellenen katılım koşullarını onaylaman yeterli!
Aylık Sıralaman
Bu Ay Kazanılan Yıldız:
-
Henüz puanın yok.
Nasıl kazanacağını görmek için "Nasıl Yıldız Toplarım?" başlığına tıkla!
Hesabına yıldız yağdır ve toplam yıldızlarını arttırarak üst sıralara çık. Ay sonundaki sıralamaya göre ne kadar üst sıralamadaysan o kadar çok Karnaval Para kazan, dilediğince harca!
Bu Aya Ait Puanların
Alışveriş Kataloğu'ndan alışverişe başlamak için aşağıda yer alan Kişisel Verileri Koruma, Aydınlatma Metni'ni onaylaman yeterli.
İkimizin arasına
İkimizin anısına
Kimler nazar ediyor?
Gücenme senelere
İnanma sen ellere
Bize nazar ediyor
Versinler ellerime
Seni yine geceleri
Gel düşlerime
Alışamam o gidişlerine
Saklamıştım nefesimi
O gülüşlerine
Üstüne yok bahanem
Yakar beni o gözleri bal badem
Sarıl bana
Günlerin anısına
Girmesin aramıza
E bu gece kal madem, oh
Gözleri bal badem
Hesap sorar
Hissediyor bazen
Sarıl bana
Günlerin anısına
Girmesin aramıza
E bu gece kal madem, oh
Versinler ellerime
Seni yine geceleri
Gel düşlerime
Alışamam o gidişlerine
Saklamıştım nefesimi
O gülüşlerine
Üstüne yok bahanem
Yakar beni o gözleri bal badem
Sarıl bana
Günlerin anısına
Girmesin aramıza
E bu gece kal madem, oh
Gözleri bal badem
Hesap sorar
Hissediyor bazen
Sarıl bana
Günlerin anısına
Girmesin aramıza
E bu gece kal madem, oh
Günlerin anısına
Girmesin aramıza
E bu gece kal madem
Ertuğ KORKMAZ (31 Ocak 1960 - Ankara) Türk orkestra şefi ve besteci.
11 yaşında Ankara Devlet Konservatuvarı'nda Prof. Mehmet Erten ile trompet çalışmalarına başladı. 1975 yılında Kompozisyon bölümüne kabul edilerek Prof. Ercivan Saydam ile armoni ve kontrpuan çalıştı. Daha sonra Prof. Necil Kazım Akses ve Prof. Nevit Kodallı ile çalışmalarını sürdüren sanatçı 1980 yılında da orkestra şefliği bölümüne girerek Prof. Gürer Aykal'ın öğrencisi oldu. 1982 yılında her iki bölümden de mezun olan Korkmaz, devlet bursu ie Londra'ya gönderildi. Londra'da Guildhall School of Music and Drama'ya kabul edilen sanatçı, Alfred Nieman, George Nicholsın ve Alan Haseldine ile çalışarak Advanced Studies sınıflarından mezun oldu. Londra'da bulunduğu yıllar içinde bestecilik alanında çağımızın söz sahibi kişilerinden olan Hans Werne Henze, Karlheinz Stockhause ve Peter Mexvel Davies ile contemporary music, Francis Show ile film müziği konularında çalıştı.
Sanatçı günümüze kadar, Japonya, Belçika, Fransa, İspanya, İsviçre, İtalya, Danimarka, Almanya, Polonya, Arjantin, Meksika, Brezilya, Venezüella, İngiltere ve A.B.D. gibi bir çok ülkede yaklaşık olarak 25 Uluslararası Müzik Festivalinde şef ve kompozitör olarak yer almış ve yine Uluslararası radyo ve televizyonlarca yayın programlarına alınmıştır.
2001 yılı Şubat ayında Royal Philharmonic Orchestra’sı ile şef ve kompozitor olarak birlikte çalışmaya başlamış ve bu birlikteliğin ilk ürünü olarak “SHADES - AND” adlı senfonik şiirinin CD kaydını gerçekleştirmiştir. Aynı eser 2002 yılı Ağustos ayında Euro Classic Berlin Summer festivali açılış konserinde seslendirilmiştir.
2003 yılında International Rostrum of Composers jürisi seçilen Ertuğ Korkmaz aynı yıl Başkent Üniversitesi Devlet Konservatuvarı kadrosuna katılmıştır. Sanatçı halen Orkestra Akademik Başkent Müzik direktörlüğü ve Daimi Orkestra Şefliği görevlerini sürdürmektedir.