Karnaval kullanıcılarına güvenli ve etkin bir web sitesi hizmeti sunabilmek için çerez kullanmaktadır. Konuyla ilgili daha detaylı bilgiye ulaşmak için lütfen Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları'na tıklayınız.
Şifreni unuttuysan eposta adresini yaz, hemen yenisini yollayalım.
Karnaval dinleyen kazanıyor! Üye girişini yap, dinlemeye başla sıralamanı yükselt! Unutma ki daha çok Karnaval Para kazanabilmen, sıralamada öne geçebilmene bağlı.
Dinleye dinleye kazanmaya devam etmek için güncellenen katılım koşullarını onaylaman yeterli!
Aylık Sıralaman
Bu Ay Kazanılan Yıldız:
-
Henüz puanın yok.
Nasıl kazanacağını görmek için "Nasıl Yıldız Toplarım?" başlığına tıkla!
Hesabına yıldız yağdır ve toplam yıldızlarını arttırarak üst sıralara çık. Ay sonundaki sıralamaya göre ne kadar üst sıralamadaysan o kadar çok Karnaval Para kazan, dilediğince harca!
Bu Aya Ait Puanların
Alışveriş Kataloğu'ndan alışverişe başlamak için aşağıda yer alan Kişisel Verileri Koruma, Aydınlatma Metni'ni onaylaman yeterli.
8 Eylül 1955 doğumlu, Grammy ödüllü Amerikalı müzisyen, besteci ve aranjör.
Gerçek Adı: Randy Waldman Doğum Yeri: Chicago, ABD Doğum Tarihi: 8 Eylül 1955
Hakkında: - Müziğe piyano çalarak başladı ve okul gruplarında yer aldı. - Minnie Riperton, Lou Rawls, Paul Anka ve George Benson ile birlikte dünya turnesine çıktı. - 1995 yılında "Somewhere" şarkısına yaptığı aranjmanla Grammy ödülü kazandı. - "Forrest Gump","Back to the Future", "Who Framed Roger Rabbit", "Ice Age", "The Bodyguard", "Beetlejuice", "Mission: Impossible", "Romancing the Stone", "The Abyss" ve "Titanic" gibi birçok filmin soundtrack albümünde yer aldı.