Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

Tolga Gülen

TOLGA GÜLEN

İstanbul'da doğan Tolga Gülen 1991 yılında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Bölümüne girerek Anadal keman olarak 1995 yılında derece ile mezun oldu.

Keman eğitiminin yanında ileri derecede armoni ve koro eğitimi ve yönetimi ile ilgilenerek Seval Irmak ve Gökçen Koray ile çalıştı. Ayrıca Seval Irmak ile 'Orkestrasyon' ve 'Ensemble Bilgisi', İTÜ Müzik İleri Araştırmalar Merkezi (MİAM)nde Rengim Gökmen ile "Ensemble Yönetimi", Ivan Karst ile "Conducting" konularında çalışmalar yaptı.

2004 yılında Cengiz Ünal ile Türkiye'nin ilk popüler Acapella topluluğu 'Vokaliz'i kuran Gülen, o tarihten itibaren Vokaliz ile birçok TV ve Radyo programı ile önemli stüdyo kayıtlarına ve senfonik konser projelerine imza attı. Şubat 2015 itibariyle solo acapella projesi olan "Solopella" çalışmalarını da her hafta YouTube kanalından yayınlayan Tolga Gülen, halen müzik çalışmalarına ülkemizin tek popüler acapella topluluğu olan Vokaliz'de ve Bağımsız Prodüktör olarak devam etmektedir.

Tolga Gülen ve Solopella projesini www.tolgagulen.com ve tüm sosyal mecralardan takip ederek konser ve konferans tarihleri, workshop haberleri ve yeni videolarına ulaşabilirsiniz.

ŞU AN ÇALAN SANATÇILAR

  • Funda Arar
    Süper FMFunda Arar
    icon_go
  • Miley Cyrus
    Metro FMMiley Cyrus
  • Emir Can İğrek
    JoyTürkEmir Can İğrek
  • Yeliz
    RetroTurkYeliz
    icon_go
  • Amadeus Quartet
    Borusan KlasikAmadeus Quartet
  • Joni Mitchell
    JoyJazzJoni Mitchell
    icon_go
icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?