

Tüm Podcast Bölümleri
- 04.03.2025 15:42Zeynep Dağlı Kastro: "bir Kadın Girişimciyi Etkin Kılarak Aslında Siz Toplumda çok Daha Büyük Bir Kitleye Etki Ediyorsunuz."
Eyvah CEO Doğuruyor!'un yeni bölümünde Momento'nun kurucusu Zeynep Dağlı Kastro konuğum oldu.
Toplumda kadınların yeterince takdir edilmediği alanlardan rol modellerin girişimciliğe olan etkisine ve yönetim seviyesindeki eşitsizliklere uzanan, yepyeni perspektiflerle dolu harika bir bölüm kaydettik!
Katılımı için kendisine çok teşekkür ediyorum.
37:39" - 28.02.2025 11:35Sinem Özler: "kadınların Hayatını Kolaylaştırmalıyız Ki Parlasınlar, çalışsınlar Ve Var Olsunlar."
Kısa bir aradan sonra Eyvah CEO Doğuruyor'un yepyeni bölümü yayında! Konuğum, Seraf Restaurant Ortağı ve Şefi Sinem Özler.
Sektörün çalışma koşullarından pozitif ayrımcılığın gerekli olduğu alanlara ve farklı jenerasyonların beklentilerine uzanan, tadı damağımda kalan harika bir sohbet gerçekleştirdik!
Katılımı için kendisine çok teşekkür ediyorum.
34:18" - 20.12.2024 12:42Gülden Yılmaz: "kadınların Ekonomik Olarak Güçlenmesi, Tüm Bu Ayrımcılıkların Bitmesine Neden Olabilecek Bir şey."
Eyvah CEO Doğuruyor!'un yeni bölümünde Koton Yönetim Kurulu Başkanı Gülden Yılmaz konuğum oldu.
48:04" - 26.11.2024 12:50Yonca Ulusoy: "kadınlar, Girişimciliği çok Uzakta Bir Yıldız Olarak Görmemeli Ve O Ilk Adımı Atmalı. Kendimize Güvenmeliyiz."
Menarini’nin destekleriyle yayınlanan Eyvah CEO Doğuruyor!'un yeni bölümünde konuğum letgo CEO’su Yonca Ulusoy.
46:25" - 13.11.2024 12:32Gizem Şalcıgil White: "İş Planını Yazarken Bir Taraftan Bebeğin Bezini Değiştirdim, Finansal öngörülerimi Yapmaya çalışırken Bebeğimi Emzirdim. Üretkenliğin Tavan Yaptığı Bir Dönemdi, Bana Inanılmaz Cesaret Verdi."
Menarini Türkiye'nin destekleriyle sizlere ulaşan Eyvah CEO Doğuruyor!’un yeni bölümünde Turkish Coffee Lady CEO’su Gizem Şalcıgil White konuğum oldu.
Türk kahvesinin uluslararası arenada tanınmasını sağlayan girişimleri ve birçok kadına ilham olan hikâyesi ile çok keyifli, aynı zamanda şaşırtıcı bir sohbet sizleri bekliyor! Katılımı için kendisine çok teşekkür ediyorum.41:46" - 30.10.2024 13:00Nilhan Onal Gökçetekin: "bir Kadının Girişimci Olması, Hem Ailesindeki Hem Ailesi Dışındaki Birçok Kadına Aslında Sahip Olamayacağı Imkânların önünü Açabiliyor. Biz Bu Ekosistem Efektine çok Inanıyoruz."
Menarini’nin destekleriyle sizlere ulaşan Eyvah CEO Doğuruyor!'un yeni bölümünde Hepsiburada CEO’su Nilhan Onal Gökçetekin konuğum oldu.
37:06" - 17.10.2024 17:11Yıldız Hacıevliyagil Cüceloğlu: "evin Içinde Annemin Babamla Eşit Olmadığını Hissettim; Yolculuğum, Annem üzerinden Bütün Kadınları Kocalarıyla Eşit Bir Yere Getirmek Motivasyonuyla Beslendi."
Menarini Türkiye'nin destekleriyle sizlere ulaşan Eyvah CEO Doğuruyor!'un yeni bölümünde konuğum, Uzman Psikolog Yıldız Hacıevliyagil Cüceloğlu.
44:04" - 10.10.2024 16:57Münteha Adalı: "korku Dalgasında Büyüyen Jenerasyonlarız. Hepimizin Bir Korkusu, Bastırılmışlığı, 'sana Mı Kalmış' Düşüncesi Var. Sana Kalmamış, Bana Kalmamış, Ona Kalmamış, Peki Kime Kalacak?"
Eyvah CEO Doğuruyor!'un yeni bölümünde Girişimci, Yatırımcı, Sosyal Etki Stratejisti Münteha Adalı konuğum oldu.
Farklı jenerasyonlarla çalışırken edindiği içgörü ve deneyimler üzerinden ilerleyen sohbetimizde "el âlem ne der" kültürünün etkilerini de konuştuk. Dinleyicilerine toplumsal cinsiyet eşitliği adına yeni pencereler açacak bölümümüzü kaçırmayın!
Katılımı ve değerli görüşleri için kendisine çok teşekkür ediyorum.
49:04" - 02.10.2024 20:03Sibel Yıldız: "anne Olma Sürecinde şunu Gördüm: Kurumsal Hayatı Seviyorum, Buradan Besleniyorum. Anne Olmak Da çok Mutlu Ediyor. Bir Seçim Yapmak Zorunda Değilim."
Eyvah CEO Doğuruyor!'un yepyeni bölümünde Philips - Kişisel Sağlık Orta Doğu, Türkiye ve Afrika Genel Müdürü Sibel Yıldız konuğum oldu.
Süper kadın sendromunu konuşarak başladığımız sohbetimizde, kritik anlarda yardım istemenin önemi, başarılı bir kariyer hayatı ile anneliğin dengesi, toplumsal baskılara karşı irade geliştirme gerekliliği gibi birçok önemli konuyu ele aldık. Yepyeni perspektiflerle dolu bölümümüzü kaçırmayın!
Katılımı için kendisine çok teşekkür ediyorum.
42:43" - 16.09.2024 16:45Filiz Akdede: "bir Kadın, En Doğal Hakkı Olan çocuk Ve Aile Yaşantısı Ile Ilgili Konularda Endişe Etmemeli. Şirketler De Bunu Bir Mazeret Olarak Görmemeli. Bu, Hayatın Doğal Bir Parçası, Kutlanacak Bir şey."
Eyvah CEO Doğuruyor!'un yeni bölümünde konuğum, HP'nin 3D Yazıcı Grubu Global Başkan Yardımcısı Filiz Akdede!
30:51"
EN YENİ BÖLÜMLER
- 06.03.2025Trump And Zelensky Agree To Future TalksGlobal News Podcast
- 06.03.2025Boxİng Sİsters: Yazİdİ Women Boxİng Back To HealthThe Documentary Podcast
- 06.03.2025Us Stops Sharİng İntellİgence Wİth UkraİneNewshour
- 05.03.2025Englİsh İn A Mİnute: Verbs To Use Wİth 'offİce'Learning English Vocabulary
- 05.03.2025Anlatamadim 576Anlatamadım
- 05.03.2025MÜmkÜnati Yok - 1196. BÖlÜmDoğan Canlı Yayında
- 05.03.2025Metro Mornİng 040Metro Morning
- 05.03.2025RadyotÖr 033Aragaz Sunar: Radyotör
- 05.03.2025Meksİka AÇmazi 4. Sezon 19. BÖlÜmMeksika Açmazı
- 05.03.2025Spor HaberlerİGündem