Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

DJ Sem

DJ SEM

Müziği hayatı boyunca hiç yanından ayırmayan Sem, radyoculuğa 90’lı yıllarda dönemin sevilen radyolarından Radio Blue’da caz programları yaparak başladı.

Bir süre sonra 2000’li yıllarin ilk yarısında, önce Matrix adıyla kurulan, sonrasında Rock FM olarak yayın hayatına devam eden radyonun ilk dj’lerinden oldu. Beş yıla yakın bir süre yayın hayatına devam ettikten sonra 2007 yılında Amerika’ya yerleşen Sem, Türkçe seslendirmenin yanı sıra bir web sitesinde çocuklara gönüllü olarak masal anlatmaya başladı. Müziğin yanı sıra sinema ile de yakından ilgilenen Sem, kendi blogunda yazılar yazmaya başladı.

Bu arada müzik çalmak ve dinlemenin dışında yine o dönemde amatör olarak söylediği şarkıları kaydetmeye başladı. 2009 yılında Türkiye’ye döndüğünde ise kısa bir süre şan eğitimi alan Sem, 2010 yılında Joy FM’de yayın hayatına başladı. Sem, hafta içi her gün 10: 00 – 14:00 arası Joyful Hours’ta seçtiği şarkılarla güne eşlik ederken, hafta sonları da artık bir Joy FM klasiği haline gelen Saturday Night Fever programını sunuyor. Aynı zamanda yine hafta içi her gün karnaval.com radyolarından biri olan JoyJazz’de 18:00 – 21:00 saatleri arasında caz severlerle buluşuyor.

DJ Sem Albümleri

ŞU AN ÇALAN SANATÇILAR

  • Mabel Matiz
    Süper FMMabel Matiz
  • Tonic
    Joy FMTonic
    icon_go
  • İkilem
    JoyTürkİkilem
    icon_go
  • Füsun Önal
    RetroTurkFüsun Önal
    icon_go
  • Bengü
    JoyTurk AkustikBengü
    icon_go
  • Charles Avison
    Borusan KlasikCharles Avison
icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?