Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

JoyTürk
saniye sonra kapanacak.

Michael Ellison

MICHAEL ELLISON

Michael Ellison’ın gelenekselliği aynı anda çağdaş ve klasik bir duyarlılıkla harmanlayan, tümüyle kişisel, kendine özgü müzikal anlatısını sınıflandırması güç. Ellison’ın American Record Guide tarafından “ustalıkla işlenmiş, güçlü ve sürükleyici” olarak betimlenen müziği, değişken ve ritmik bir dil, çağrışımlarla dolu bir atmosfer ve geniş bir duygusal yelpazeye sahip renkler ve kontrastlardan oluşuyor.

BBC’nin siparişi üzerine Türk çalgıları, çello ve orkestra için bestelediği ‘Türk’ Konçertosu K.219’un prömiyeri, 21 Kasım 2008’de Londra’da, şef Pascal Rophé yönetiminde, BBC Senfoni Orkestrası, çellist Gemma Rosefield ve Ali Tüfekçi Ensemble tarafından gerçekleştirildi.

Michael Ellison’ın besteleri, başta New York Youth Symphony, Gaudeamus festival, National Endowment for the Arts (A.B.D) Copland House, Fulbright Foundation, Beebe Foundation, Ojai Festival, Barlow Endowment ve ASCAP gibi birçok kurum ve festivalde ödüller almıştır. Michael Ellison 2002 yılından beri İstanbul Teknik Üniversitesi MİAM Müzik İleri Araştırmalar Merkezi’nde eğitim vermektedir.

Michael Ellison Albümleri

ŞU AN ÇALAN SANATÇILAR

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?