Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down
/radyolar/joyturk

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

INSTAGRAM'DA EMOJİ HASHTAG SÜRPRİZİ!

Hem filtreler güncellendi hem de emoji'ler Instagram'a taştı!



Popüler fotoğraf paylaşma platformu Instagram, iOS ve Android platformunda bulunan uygulamasını yeni filtre seçenekleri ve emoji hashtag özelliği ile güncellendi.

Facebook’un satın almasından sonra gelişim süreci hızlanan Instagram, geçtiğimiz günlerde yeni fotoğraf araçları özelliği ile güncellenmişti. Soldurma ve renk aracı özelliğini almasından kısa bir süre geçmesine rağmen Instagram bir güncelleme daha aldı.

iOS ve Android platformlarındaki uygulamasını güncelleyen Instagram, 3 adet yeni filtreleme seçeneği ile karşımıza çıkıyor. Lark, Reyes ve Juno ismindeki bu filtreler, VSCO Cam’in popüler filtrelerini andırıyor.



Instagram’ın bir başka yeniliği ise ‘hashtag‘ler (etiketler) konusunda oldu. Uygulamada daha önce sadece sözcüklerle etiket yaratılabilinirken, yeni özellik sayesinde artık emoji sembollerinin de etiket olarak kullanılabileceği açıklandı.

Yeni özellikler iOS işletim sistemine sahip telefonlar için 6.11.0, Android tabanlı telefonlar için ise 6.20.0 güncellemesiyle itibaren kullanılabilecek.

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?