Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

INSTAGRAM'DA BİRBİRLERİNE GİRDİLER!

Eski eş Esra Eron ile yeni aşk Gökçe Paprika kozlarını paylaşıyor...



Murat Aşık'tan geçtiğimiz yıl boşanan Esra Eron ile ayrılığa sebep olarak gösterilen Gökçen Paprika sosyal medya üzerinden birbirine girdi.

Paprika'nın attığı "Kıyamam... anca uzaktan mal mal bakarsın" Tweet'ine sinirlenen Esra Eron, Instagram sayfasına "Ben geçmişi dürdüm büktüm çöpe attım. Çöpü karıştırmak köpeklerin işidir. Bilmem Anlatabildim mi? Güzel kız maşallah sana" notunu düştü.



Gökçen Paprika ise üslubunu daha da sertleştirerek önce Murat Aşık'ın "Arkanızdan konuşanlara kızmayın. Neticede muhatap olacakları yeri iyi biliyorlar" notunu retweet'ledi.

Ardından da sayfasında "Durup dururken üstümden gündem yaratmayı başaranlara selam olsun, ne kuyruk acısıymış...Birilerine laf çarparken önce bir aynaya bakmalı insan... Evet ben gece kulüplerinde işletmecilik yaptım, partiler düzenledim ve hep üzerine koyarak bu yaşıma geldim Yani hiç asalak olmadım. Geceleri çalışmak zordur ama ben bu zorlukların üstesinden gelmişken arkamdan atılan iftiralara, karalamalara gülüp geçmekten öte bir şey yapmam. Evet bir beraberliğim var, gülmeyen bir yüzü güldürüyorum. Mutsuzluğa alıştırılmış bir adamı mutlu ediyorum. Ha bunları yaşarken ondan sadece sevgisini alıyorum. Evet ben başarılıyım, ben mutluyum biliyorum ki kıskanılıyorum... Sizlere tavsiyem de fesatlığı bırakıp sadece önünüze bakmanız. Ha eğlenmeye devam edin diyorsanız tıpkı dediğiniz gibi eğlenmek benim işim zaten. Kıssadan hisse yel kayadan toz alır. Siz konulmaya, ben inadına mutlu olmaya devam edeceğim. Zira siz benim kaale aldığım kadar varsınız belki de hiç yoksunuz" notunu yayınladı.


Benzer Haberler

  • BERKAY'IN 300 BİN LİRALIK KOLYESİ!
    MagazinBerkay'in 300 Bİn Lİralik Kolyesİ!Ünlü şarkıcı Berkay, altın kolyesinin 300 bin TL olduğunu söyledi.
    BERKAY'IN 300 BİN LİRALIK KOLYESİ!
  • 5.5 AYDA SADECE 1.5 KİLO ALDI!
    Magazin5.5 Ayda Sadece 1.5 Kİlo Aldi!Oyuncu Ceyda Ateş, sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtladı.
    5.5 AYDA SADECE 1.5 KİLO ALDI!
  • GUPSE ÖZAY İLE BARIŞ ARDUÇ EVLENİYOR!
    MagazinGupse Özay İle BariŞ ArduÇ Evlenİyor!Uzun süredir aşk yaşayan Gupse Özay-Barış Arduç çifti, bu hafta İzmir'in Çeşme ilçesinde nikah masasına oturacak.
    GUPSE ÖZAY İLE BARIŞ ARDUÇ EVLENİYOR!
  • MERVE BOLUĞUR’DAN YATAK POZU!
    MagazinMerve BoluĞur’dan Yatak Pozu!Oyuncu Merve Boluğur, bir süredir sevgilisiyle birlikte görüldüğü selfie'ler paylaşıyordu..
    MERVE BOLUĞUR’DAN YATAK POZU!
  • İZZET YILDIZHAN İFŞA OLDU!
    Magazinİzzet Yildizhan İfŞa Oldu!İzzet Yıldızhan, beğendiği bir sosyal medya fenomenine DM'den mesaj attı.
    İZZET YILDIZHAN İFŞA OLDU!
  • 'TÜM AİLEME AYNI ARABADAN ALDIM'
    Magazin'tÜm Aİleme Ayni Arabadan Aldim'Geçtiğimiz ay ailesinin de içinde olduğu araçla trafik kazası geçiren ve ölümden dönen Alişan, "Tüm aileme aynı arabadan aldım. Buse'ye, kendime ve kardeşime aldım. Allah nasip ederse eylül ayında gelecek" dedi.
    'TÜM AİLEME AYNI ARABADAN ALDIM'
icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?