Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

(Sing With) John Lennon

(SING WITH) JOHN LENNON

Birleşmiş Milletler tarafından 20 Kasım 1989 yılında onaylanan Dünya Çocuk Hakları Sözleşmesi’nin 25. yılını UNICEF, tüm dünya da, “Imagine” girişimi ile kutluyor. Dünyanın dört bir yanından çocuklar ve yetişkinler John Lennon ve Yoko Ono’nun ‘Imagine’ isimli şarkısını seslendirerek, sosyal paylaşım sitelerine yükleyerek bu girişimin bir parçası olabilecek. Şarkıyla birlikte daha iyi bir dünya için neler hayal edildiğine ilişkin kişisel mesajlar ‘I Imagine’ (Hayal Ediyorum) başlığıyla twitter, facebook ve youtube sosyal paylaşım platformlarına yüklenebilecek. Hedef ise bir milyon sesin hep bir ağızdan ‘Imagine’ şarkısını söylemesi!

Ülkemizde IMAGINE girişimini hayata geçiren İyi Niyet Elçimiz Kıvanç Tatlıtuğ konu ile ilgili olarak “Her çocuk için çok daha iyi bir dünya oluşturmak mümkün, bunun için bize-UNICEF’e- katılın. Birlikte neler yapabileceğimizi hayal edin. Uygulamayı indirin, kendi IMAGINE şarkınızı söyleyip, yükleyin ve unutmayın her yükleme ile çocuklara sizin sayenizde küçük de olsa bir katkı sağlanmış olacak” diyor.

Siz de IMAGINE girişiminin bir yıldızı olun!
İnteraktif platform TouchCast de özel olarak hazırlanan ücretsiz bir uygulama ile herkes kendi IMAGINE versiyonunu söyleyip, kayıt edebiliyor. Her yeni kayıtla güçlenen çocukların sesi TouchCast de sürekli değişen bir müzik klibi olarak hazırlanıyor. Sizlerin de Kıvanç Tatlıtuğ’a ve hem ülkemizden hem de dünyadan UNICEF iyi niyet elçileri arasına katılacağınızı ve çocuklara güç vereceğinizi umuyoruz. Her yükleme çocuklar için 1 dolarlık bir katkı olacaktır http://imagine.unicef.org

Unutmayın “her çocuk önemli” ve “her ses bir katkıdır”.

Sosyal medyada önümüzdeki günlerde yapacağınız yorumlarda lütfen#everyvoicecounts etiketini kullanın.

BM Çocuk Haklarına dair Sözleşme Hakkında
Çocuk Haklarına dair Sözleşme tüm çocukların evrensel haklarını açık biçimde tanımaktadır. Tarihte en hızlı ve en geniş biçimde onay gören uluslararası insan hakları anlaşması olan Sözleşme sayesinde yasalarda ve uygulamalarda önemli değişiklikler gerçekleşmiş, bunun sonucunda dünyanın her bölgesinde milyonlarca çocuğun yaşamında önemli iyileşmeler sağlanmıştır.

ŞU AN ÇALAN SANATÇILAR

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?